Mačja hrana Nutrivet Instinct

Mačke so mesojede živali. Ne glede na njihov način življenja v sedanjosti je njihova prebava in sistem presnove enak kot v preteklosti. Posledično ostajajo njihove fizične potrebe enake mesojedim živalim.

Da bi hrana, ki jo bomo dali svojim mačkam, bolj ustrezala njihovim prehranskim potrebam, mora vsebovati živila, ki bi jih nagonsko jedle v naravi, ob tem pa moramo upoštevati njihov danšnji način življenja (redni počitek, zmanjšana fizična aktivnost, ipd.).

mačja_hrana
nutrivet_instinct_mačja_hrana

Koncept mačje hrane Nutrivet »INSTINCT« - nagon – je preprost. V prehranjevalne navade naših mačk želi vpeljati večje količine svežega mešanega mesa, z namenom zagotoviti primeren vnos beljakovin in zmanjšati vnos sestavin bogaih z ogljikovimi hidrati kot so žitarice, ki ne odgovarjajo naravni prebavi mačk. Z drugimi besedami »INSTINCT« je biološko primerna zanesljiva mačja hrana – BARF (Biologically Appropriate Reliable Food – B. A. R. F.).

Hrana za mačke Nutrivet “INSTINCT” je ustvarjena tako, da so obroki prilagojeni prehranjevalnim potrebam naših mačk, saj vsebuje sveže meso, zelenjavo in uravnotežene količine živalskih maščob.

  • 80% mešanega svežega mesa
  • 20% sadja in zelenjave
  • 0% žitaric

hrana_za_mačke

Za razliko od tradicionalnih hran za hišne živali si hrana za mačke »INSTINCT« prizadeva za raznolikost virov mesa, da bi bila zvesta mačjemu načinu prehranjevanja v naravi (odvisno od plena določenega dneva). Njeni edinstveni recepti so oblikovani tako, da upoštevajo »prednosti narave«, da našim domačim živalim zagotovijo dolgo in zdravo življenje.

VISOKA VSEBNOST MESA
Mačke so mesojede živali,… zaradi tega je njihova fiziologija gensko programirana tako, da v glavnem presnavlja mesne sestavine in ne hrane, bogate z ogljikovimi hidrati, kot so žita iz tradicionalne hrane za hišne živali.

NIZKA VSEBNOST OGLJIKOVIH HIDRATOV
Prehransko gledano imajo naše mačke zelo omejeno potrebo po ogljikovih hidratih. Njihova prehrana je sestavljena skoraj izključno iz mesa. To je posledica velike razlike med njihovo presnovo in presnovo vsejedih živali. Energetske bilance, ki izhajajo iz uporabe ogljikovih hidratov, so v primerjavi s tistimi iz uporabe maščob živalskega izvora dejansko zelo nizke.

BREZ ŽITARIC
Mačji prebavni trakt ni namenjen presnovi velikih količin žita. Za razliko od tradicionalnih hran za hišne živali je hrana za mačke »INSTINCT« v večini sestavljena iz svežih sestavin, ki temeljijo na mesu in ne vsebujejo žitaric. Visoka vsebnost ogljikovih hidratov iz žit prispeva k debelosti, diabetesu, hiperglikemiji in odpornosti na insulin. Sumi se, da je to vzrok za zdravstvene težave, ki jih naše mačke trpijo danes.

RAZNOLIKA ZELENJAVA
Zelenjava zagotavlja številne vitamine, minerale in vlakna, ki so bistvenega pomena za zdravje naših mačk. Prav tako ima biološko uporabno prednost, saj vsebuje veliko manj ogljikovih hidratov kot žita.

RASTLINSKI IZVLEČKI
Mačke nagonsko iščejo koristi nekaterih rastlin, ki jim dajejo naravno vitalnost in jim omogočajo, da se znebijo toksinov in krepijo njihove organe.

BREZ RASTLINSKEGA OLJA
Mačke so mesojede živali… zato potrebujejo živalske maščobe in ne rastlinskih. Hrana za mačke »INSTINCT« spodbuja živalske maščobe, ker se te presnavljajo veliko bolj učinkovito kot rastlinske (maščobe mačjemu telesu zagotavljajo energijo). Zdravje naših mačk je odvisno od osnovnih maščob, kot so omega 3. Če želite, da so naše mačke zdrave in v odličnem fizičnem stanju, je bistvenega pomena zagotoviti, da njihova prehrana vsebuje omega 3 maščobe živalskega izvora, ne pa omega 3 maščob rastlinskega izvora, ki se presnavljajo bistveno slabše in kasneje.

MEŠANICA MINERALOV
Tradicionalne suhe hrane za hišne živali so pogosto sestavljene iz živalskih stranskih proizvodov. Kot takšne imajo zelo velike in nenadzorovane vsebnosti mineralov. Hrana za mačke »INSTINCT« kot vir beljakovin v veliki meri uporablja sveže meso brez kosti, kar ima prednost zagotavljanja naravnih mineralov, ki natančno izpolnjujejo potrebe naših mačk in s tem učinkovito spodbujajo njihovo zdravje.

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.

   hrana za pse Nutrivet Instinct            hrana za pse in za mačke_logo         hrana za mačke Nutrivet Instinct   hrana za pse in mačke_Nutrivet

http://b.artbetting.net/